Thursday, March 4, 2010

BUAT KAWAN-KAWAN KU

Ada kawan-kawan sms lepas berita kawan2 ni dientrykan disini.... hang masuklah gambaq sekali.....aku tak tau hat mana satu depa ni......sebab ada yang tak pernah jumpa lagi....nak tengok hat mana satu. Ditunaikan lah hasrat depa ni......tak bagi sebut nama depa malu pulak......sebenaqnya bukan tak mau buh gambaq ni cuma nak download tu lambat line pun tak berapa nak ok hari tu.....Alhamdulillah hari ni at last dapat la jugak paparkan gambar kawan2 ni...

Ni YB Zulfitri Yaakub (Jone)

Salam takziah buat kawan SMJ kita Jone (Zulfitri Yaakub - H/P: 0193276655) di atas kepulangan ayahanda beliau pada tengahari 4/3/2010 kerahmatullah. Jenazah selamat disemadikan pada jam 6.00 petang di Kg. Kepala Batu, Jitra. Semuga roh ayahanda beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Al-Fathihah. Amin.

Yang ni Jasmina Jaafar

Salam buat Jasmina Jaafar (H/P : 017 5604374) yang sekarang ni sedang menunggu anaknya di Hospital Ampang Puteri, KL. Jasmina bagi tahu platelet darah anak dia rendah 46 kalau normal 150. sekejab naik sekejab turun. Yang lega kata Jas Dr. bagitahu anak dia dah lepas tahap kritikal. Aku doakan semuga Jas bersabar menghadapi situasi ini dan semuga berkat doa kawan-kawan yang lain anaknya akan sembuh seperti sediakala . Jas ada bagitahu ada kawan2 dari SMJ datang melawat siap bawa ubikayu rebus cicah nyioq, nasi ayam panggang & KFC. Jas amat gembira maklumlah datang jauh2 sorang diri dari Jitra ada kawan2 prihatin. Aku yang jauh ni hanya dapat mendoakan dari entry ni aja. Berita terbaru dari SMS Mohsin anak Jasmina pun dah boleh balik. Alhamdulillah lega hati seorang ibu yang dari jauh datang menjaga anaknya.

Yang ni pulak Rosli Che Ros

Begitu juga salam buat Rosli Che Ros (H/P : 019 3114597) yang masih menunggu anaknya yang masih dirawat di Hospital Selayang. Harap-harap ada good progress dari masa kesemasa. Berita terbaru yang aku dapat dari Rosli...dia dah bawa balik anaknya kerumah di Gombak....penyakit anaknya masih belum dapat dikesan. Ujian darah dah dihantar ke Australia dan keputusannya sebulan dari sekarang baru tahu.

No comments:

Post a Comment